Logo Mondikaarten
0

Verzending en betaling

Hoe kan ik betalen?

Betalingen gebeuren onmiddellijk via een online betaalprovider, waarbij u kan betalen via bancontact, VISA, Mastercard of iDeal.


Welk zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het het afleveradres en de hoeveelheid die u wil bestellen. De exacte verzendkosten kan u terug vinden in uw winkelmandje voor het afrekenen.


Wat is de levertijd?

We streven er naar elke bestelling binnen 1 werkdag te verzenden, waardoor de levering meestal 2 en maximaal 5 werkdagen bedraagt. Uitzonderlijk kan dit een kleine vertraging oplopen door redenen buiten onze wil en invloed om, bijvoorbeeld door vertragingen bij het postbedrijf. (postNL, Bpost)


Ik ben niet tevreden over mijn artikel, mag ik dit retourneren?

U heeft 14 dagen bedenktijd, te tellen vanaf de leverdatum. De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • voor al onze artikelen die niet verpakt zijn in plastic folie moet de retourzending onbeschadigd en in verkoopbare staat zijn,
  • voor al onze artikelen die verpakt zijn met plastic folie wordt de retourzending enkel aanvaard indien de originele plastic folie niet verwijderd werd. Deze artikelen bevatten CD's, MP3, USB sticks, unieke website codes. Deze goederen moeten eveneens onbeschadigd en in verkoopbare staat zijn.

De kosten om de artikelen terug te sturen naar ons zijn ter uwer rekening. Na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen storten wij u het oorspronkelijke aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten naar u toe) uiterlijk binnen 14 dagen terug. Wanneer u artikelen wil retourneren, neemt u best eerst even contact met ons op via de gegevens onder- en bovenaan onze website.