Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Grandi Gusti - gerechten uit Basilicata, Calabria, Campania, Molise en Puglia
Koken en eten zijn diepgeworteld in de Italiaanse cultuur. Maar net als de maatschappij is ook de keuken enorm gevarieerd. In heel Italië worden verse producten en heldere smaken gewaardeerd, maar het zuiden onderscheidt zich met zijn rustieke, romantische keuken. Na het succes van Parla’s eerste boek, Tasting Rome, reisde Katie Parla naar Basilicata, Calabrië, Campania, Molise en Puglia, om via het voedsel de streken echt goed te leren kennen. De 85 originele en vernieuwde recepten omvatten de unieke regionale gerechten en ingrediënten.
Dit boek geeft meer dan wat lezers verwachten van de Italiaanse keuken (mozzarella, tomaten, koffie, vis en natuurlijk pasta). Geniet van mooie gerechten, bijzondere verhalen, culturele wetenswaardigheden en persoonlijke ontdekkingen, waar je alleen achter komt als een echte kenner je die vertelt. Kortom: ‘beleef’ en ‘proef’ Zuid-Italië met het lezen van dit boek.
€ 12,50Snel en Simpel (100 vega(n) recepten)
Snel en simpel - 100 vega(n) recepten met alledaagse ingrediënten
'Snel en simpel' laat je in meer dan 100 supergezonde en overheerlijke gerechten zien dat vegetarisch koken niet moeilijk hoeft te zijn en geschikt is voor elk budget, elke dag van de week.
Daarnaast bevat dit kookboek tal van tips voor vervangende ingrediënten om de gerechten in een handomdraai veganistisch of glutenvrij te maken.
'My New Roots', zet snel een gezonde maaltijd op tafel, dankzij dit kookboek!
Geïllustreerd met mooie foto's die op zich een ware lust zijn voor het oog!
€ 12,99