Logo Mondikaarten
0

Wandelen in Nieuw-Zeeland (Zuidereiland)

Wandelen in Nieuw-Zeeland (Zuidereiland)

Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland is met een oppervlakte van 151.000 km2 bijna vier keer zo groot als Nederland. Er wonen ongeveer een miljoen mensen van wie de helft in de steden Christchurch en Dunedin. Het mag dus duidelijk zijn: het Zuidereiland is een leeg land. Onder wandelliefhebbers staat het Zuidereiland vooral bekend om de schitterende langeafstandsroutes, de Great Walks. Sommige zijn zo populair dat je er een half jaar van tevoren voor moet reserveren.


Maar ook dagwandelaars kunnen er uitstekend uit de voeten. In deze gids worden twintig dagwandelingen beschreven, verspreid over het hele eiland: daarnaast zijn er meer dan twintig suggesties om verder te wandelen op het Zuidereiland. Sommige wandelingen volgen delen van de Great Walks, andere lopen over eeuwenoude routes van de Maori's (de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland). Met deze gids kan je de mooiste plekken van het Zuidereiland ontdekken.


Behalve 20 duidelijk omschreven routes plus meer dan 20 suggesties om verder te wandelen, bevat deze gids ook 86 prachtige full color foto's, handige kaarten en GPS-coördinaten.

€ 17,95 Kopen