Logo Mondikaarten
0

Wandelen in Nieuw-Zeeland (Noordereiland)

Wandelen in Nieuw-Zeeland (Noordereiland)

Veel wandelliefhebbers die Nieuw-Zeeland bezoeken, hebben de neiging het Noordereiland even 'snel te doen' en vervolgens over te steken naar het Zuidereiland. Daarmee missen ze veel - de natuur is er minstens zo spectaculair als op het Zuidereiland. Het Noordereiland is een fascinerend gebied om te wandelen, met een ongelofelijke verscheidenheid aan landschappen. In deze gids worden twintig wandelingen beschreven, variërend van drie uur tot een volle dag; daarnaast zijn er vijftien suggesties om verder te wandelen.


De routes liggen verspreid over het hele eiland. Sommige lopen door gebieden waar ooit versterkte Maori-nederzettingen lagen, andere door dichte regenwouden, langs ruige kusten, over de hellingen van hoge vulkanen of door streken ver buiten de gebaande toeristische paden. Met deze gids bij de hand kan je de mooiste plekken van het Noordeiland ontdekken.


Behalve 20 duidelijk omschreven routes bevat deze gids ook 88 prachtige full color foto's, handige kaarten en GPS-coördinaten.

€ 17,95 Kopen