Logo Mondikaarten
0

COMBIBOEK Rijbewijs B - Autorijden van A tot Z - theorie en praktijk - 2 boeken in 1 !! - inclusief online code (België )

COMBIBOEK Rijbewijs B - Autorijden van A tot Z - theorie en praktijk - 2 boeken in 1 !! - inclusief online code  (België )COMBIBOEK Rijbewijs B - Autorijden van A tot Z - theorie en praktijk - 2 boeken in 1 !! - inclusief online code  (België )

Theorie en Praktijk in één editie! COMBIBOEK!


De inhoud van het deel THEORIE, gebaseerd op de officiële leerstof, bevat tevens een unieke code met online toegang tot meer dan 1000 gratis oefenvragen en gratis examenvragen met stem. Deze wordt up-to-date gehouden en regelmatig aangepast aan de recentste wijzigingen van de verkeersreglementering. Kortom, dit deel van het handboek en de website zijn uitstekende tools en ideaal als voorbereiding op het theoretisch examen.


Is iets niet duidelijk, dan kan je op het forum terecht.


Het deel PRAKTIJK in dit handboek bevat alle mogelijke nuttige tips voor het praktisch rijexamen voor kandidaat en begeleider. Je vindt er eveneens evaluatiefiches. Een aanrader voor wie wil slagen in het THEORETISCH én PRAKTISCH examen.


Consulteer de website van het boek of de website van GOCA.be voor de laatste wetswijzigingen.


Autorijden van A tot Z

Theorie Rijbewijs B

Rijbewijs B Theorie

COMBIBOEK

€ 32,95 Kopen